Tilbud

Tilbud som kan kombineres med ribsafari

Vi har flere samarbeidspartnere som står til gjestenes disposisjon og ønsker.
Spør om råd og opplegg. Vi kan ordne med mer enn en tur på fjorden hvis en komplett dag med sjø, mat og aktiviteter ønskes.

Matservering

Vi tilbyr et bredt spekter av matserveringsalternativer underveis på turene våre, slik at gjestene kan velge det som passer best for dem.

Fra enkle baguetter til overdådig catering, og til og med muligheten for å ha med en egen kokk som kan skape en kulinarisk opplevelse for sansene. Hos oss er det din lommebok og dine preferanser som styrer. Vi tar oss av all logistikk hvis det er ønskelig, slik at gjestene kan slappe av og nyte opplegget uten bekymringer.

Våre samarbeidspartnere har lang erfaring med denne typen arrangementer, og vi garanterer et ferdig dekket bord med førsteklasses mat. Vi har også tilgang på en egen paviljong som kan romme omtrent 100 personer, perfekt for bespisning hvis været er dårlig eller usikkert. Her er det også mulighet for et lite bad på stranda hvis ønskelig.

Våre lokale leverandører legger vekt på å bruke lokale råvarer så langt det er mulig, slik at gjestene kan oppleve smakfulle matskatter i sesong.

Forslag til kombinasjoner

Liten tur (ca. 1,5 timer): Opplev en kort, men minneverdig tur østover til Bolærne, hvor du får høre om øyas historie og kanskje spotte en sel på veien. Deretter fortsetter vi sørover mot Bustein og Tjømelandet før vi snur nordover igjen forbi Vasskalven og Kongehytta på vei tilbake. Denne turen tar deg gjennom innaskjærs farvann og gir deg et flott inntrykk av vår nasjonalpark.

Medium tur (ca. 2,5 timer): Ta del i en lengre opplevelse som gir deg muligheten til å utforske en av våre destinasjoner mer grundig. Noen av disse stedene kan ligge i åpent farvann, og vi tilpasser ruten etter dine behov og ønsker. Denne pakken kan også inkludere en enkel lunsj for å gjøre opplevelsen komplett.

Langtur (ca. 5 timer): For de som ønsker en skikkelig utforskningstur, tilbyr vi våre lengre turer som tar deg med til ulike reisemål og stopp underveis. Kombinasjoner som Færder, Svenner, Ula, Kjerringvik og Verdens Ende kan være en del av denne spennende reisen. Ta en matpause underveis og nyt mange gode historier mens vi utforsker disse vakre destinasjonene sammen.

Andre Oppdrag / frakt av folk og fe

Vi tilbyr også andre sjørelaterte oppdrag, inkludert frakteoppdrag og rene taxiturer, både dag og natt. Vår tjeneste er tilgjengelig døgnet rundt – denne butikken stenger aldri. Vi avtaler på forhånd hva som ønskes, og utarbeider en pris basert på antall timer og nautiske mil som tilbakelegges. Jeg har en båt som kan tilpasses etter behov. Ikke nøl med å ta kontakt, så ordner jeg det meste.

Små grupper og enkeltpersoner

Noen ganger er man bare noen få personer personer til å dele på kostnadene til en tur. Derfor setter vi opp egne datoer hvor man kan melde seg på.