Kjekt å vite før tur

Viktig informasjon før turen

Det er viktig å være klar over at vi opererer i ulike temperaturer, og ingenting er verre enn å fryse under en ellers flott båttur. Perioder med høy fart kan forsterke kulden betydelig. Du vil kanskje bli overrasket over forskjellen i temperatur fra bryggen til vi når marsjfart.

Jeg oppfordrer derfor alle til å videreformidle disse punktene til andre gjester som ikke har deltatt i bestillingsdialogen. Ved bestilling av tur vil jeg inkludere spesifikke tips til gjestene, avhengig av sesong og forventede værforhold.

Vi tilbyr dresser, votter, briller og enkle baklavaer til alle gjestene for å sikre en varm og komfortabel opplevelse under alle slags værforhold. Likevel er det noen få ting gjestene må sørge for å ha med seg avhengig av temperaturen: solid fottøy, gjerne vannavstøtende, passende undertøy, en varm genser og en tett lue. Resten tar vi oss av.

Oppmøte

Vi ber vennligst alle gjester om å møte opp 15 minutter før avreise for å kle seg opp og gjennomgang av sikkerhet ombord før vi legger fra kai.

Klær og utstyr

Redningsvester:
Vi deler ut egne redningsvester til alle gjester i forskjellige størrelser. Våre Hybrid-vester kombinerer faste flyteelementer med en oppblåsbar funksjon, og gir optimal flyteevne, hvis du skulle havne i vannet, samtidig som de er behagelige og smidige å ha på seg. Disse vestene gir også litt isolasjon og beskyttelse mot vinden.

Flytedresser:
For kjøligere værforhold tilbyr vi vind- og vanntette Regatta flytedresser med hette og flyteelementer. Disse isolerte flytedraktene holder deg varm og tørr under hele turen, samtidig som de er svært komfortable og praktiske.

Vi anbefaler gjestene uansett å ta med en vindjakke, også ved sommertemperaturer.

Kjørebriller:
Vi tilbyr spesiallagde kjørebriller med polariserte glass som optimaliserer kjøreopplevelsen og kontrastene i vannet. De beskytter godt mot vinden og er et must hvis det regner. Glassene kan enkelt byttes etter behov og værforhold for å sikre en behagelig og klar sikt under hele turen.

Votter:
Alle gjester utstyres med varme og slitesterke Hestra-votter etter behov. Disse impregnerte votter tåler det meste av vær og vind og holder hendene varme og tørre gjennom hele turen.

Baklavaer:
Til slutt deler vi ut nyvaskede baklavaer etter behov for ekstra beskyttelse mot kulde og vind.

Egen bekledning:
Vi oppfordrer alle gjester til å ta med egnet varmt og vanntett skotøy, undertøy tilpasset kaldt vær, en varm genser, en tett lue og en vindjakke for ekstra komfort og beskyttelse. Alle gjester har tilgang til tørr lagringsplass under setene for å oppbevare ekstra klær og personlige eiendeler under turen.