Sikkerhet

På våre rib-turer prioriterer vi sikkerhet over alt annet

Din trygghet er vår høyeste prioritet når vi utforsker de spennende farvannene. Vår erfarne skipper er dedikert til å sikre at hver tur er både spennende og trygg for alle ombord.

Før vi legger ut på eventyret, gir vi grundige sikkerhetsinstruksjoner og demonstrerer riktig bruk av redningsvester og annet sikkerhetsutstyr. Vår nye og kontinuerlig godt vedlikeholdte rib-båt er utstyrt med de nyeste navigasjons- og sikkerhetsutstyr for å sikre en trygg og komfortabel reise.

Vår skipper har gjennomgått omfattende opplæring og har bred erfaring med å navigere i alle slags forhold. Vi er sertifiserte og kompetente til å håndtere ulike situasjoner som kan oppstå underveis. Vi følger nøye med på værforholdene og tar nødvendige forholdsregler for å sikre at turen foregår under trygge og optimale forhold.

Vi har også etablert et nødpross-system for å håndtere uventede situasjoner effektivt og profesjonelt. Dette inkluderer kommunikasjon med kystradio og andre nødetater hvis nødvendig.

Under hele turen er din sikkerhet vår førsteprioritet. Vårt dedikerte mannskap er alltid tilgjengelig for å svare på spørsmål og håndtere eventuelle bekymringer du måtte ha. Vi ønsker at du skal slappe av og nyte opplevelsen, vel vitende om at du er i trygge hender.

Med vårt fokus på sikkerhet kan du føle deg trygg når du utforsker de spektakulære omgivelsene på rib-safari med oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen ombord for en minneverdig og trygg opplevelse på vannet.