Bedrifter

Bedriftseventer - Skap Minner på Vannet

Ta med dine ansatte, leverandører eller kunder på en uforglemmelig opplevelse på vannet! Dette er sjansen til å skille deg ut og gjøre et varig inntrykk hos dine forretningspartnere. Utforsk den storslåtte skjærgården som ligger rett utenfor døren vår.

Dette er en opplevelse som vil bli husket i lang tid og snakket om i kommende møter. En adrenalinfylt båttur med vinden i håret kan fungere som den perfekte pausen fra en dag med møter og opplæring, og hjelpe med å gjenopplive energinivået.

Vi tilpasser opplevelsen etter ønskene til bedriften din. Vi tilbyr alt fra korte til lengre turer, med eller uten mat. Vi samarbeider tett med deg for å skreddersy et program som passer best mulig, og vi kommer gjerne med anbefalinger dersom opplevelsen skal kombineres med andre aktiviteter. Vi anbefaler generelt en varighet på minst 1,5 timer for å virkelig få glede av opplevelsen.

La oss ta hånd om alle detaljene mens dere fokuserer på å nyte øyeblikket og styrke forretningsforbindelsene deres. Hos oss er det ingen grenser for hva vi kan oppnå sammen på vannet!